zanimljivo društvo /

Tajna kave u Zagrebu: Zlatko Hasanbegović, Željka Markić i Bruna Esih kreću u osvajanje Zagreba?

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Ovi kontakti nanovo raspiruju priče o tome planira li Hasanbegović u skorom vremenu ipak napustiti HDZ te krenuti u vlastitu političku bitku

7.11.2016.
11:35
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Hasanbegović viđen je u četvrtak poslijepodne poslije 17 sati u zagrebačkom kafiću Kolding na kavi u društvu Željke Markić i saborske zastupnice HDZ-a Brune Esih. Taj susret dogodio se samo dan nakon što su u medijima krenule spekulacije o tome da bi upravo Hasanbegović mogao biti kandidat za gradonačelnika Zagreba i to na listi Željke Markić, piše Jutarnji list.

Hasanbegović se proteklih dana povukao iz medija, pa čak nije komentirao ni uhićenja u Orašju, iako je Bosna i Hercegovina tema koja ga je u prošlosti i te kako politički zaokupljala. Ni Hasanbegović ni Markić jučer nisu odgovarali na pozive, a Bruna Esih potvrdila je taj susret riječima: - Naravno da su me vidjeli, ja često pijem kavu sa Zlatkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovi kontakti nanovo raspiruju priče o tome planira li Hasanbegović u skorom vremenu ipak napustiti HDZ te krenuti u vlastitu političku bitku, hoće li se pokušati nametnuti kao politički lider desne oporbe Plenkoviću ili će se primiriti i čekati u HDZ-u. Nakon što ga premijer nije postavio za ministra kulture, Hasanbegović je odbio biti predsjednik saborskog Odbora za kulturu jer je rekao da se ne slaže s ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo