otvorila dušu /

Tajči postala motivacijska govornica pa priznala: 'Kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje'

Image
Foto: Filip Brala/Pixsell

Pjevačica na službenoj stranici opisuje svoj životni put, borbu s anksioznošću i smrti supruga

17.9.2019.
22:05
Filip Brala/Pixsell
VOYO logo

Hrvatska je dobila još jednu motivacijsku govornicu! Velika pop zvijezda iz ‘90-ih Tatjana Cameron Tajči (48) pokrenula je prošle godine ljetovanje “Retreat&Sea Cruise”. 

Polaznici tijekom sedam dana obilaze brojne hrvatske gradove, meditiraju, uživaju u vrhunskoj hrani i slušaju Tajčine motivacijske govore u nadi da će pronaći sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Pjevačica na službenoj stranici opisuje svoj životni put, borbu s anksioznošću, smrti supruga...

''Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje'', napisala je Tajči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako je interes za tretmane kod Tajči velik jer je već napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti za krstarenje iduće godine. Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a oni koji su uzeli apartmane na brodu platili su i do 25.000 kuna. Slične su cijene bile i ove godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo