TAJANSTVENI INŽENJER BIVŠE JNA: / 'Potpisao sam da neću ništa reći, ali jako dobro znam zašto je Jugoslavija propala'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

84-godišnji Stjepan tvrdi da je radio kao inženjer bivše JNA ali ne želi reći što

16.10.2018.
12:28
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Danas je Podravski.hr objavio intervju s 84-godišnjim Stjepanom Jelakovićem, rodom iz Selnika kod Ludbrega, koji tvrdi da je radio kao inženjer bivše JNA. Međutim, budući da je vjerojatno potpisao klauzulu o tajnosti, o detaljima ne želi govoriti, piše Podravski.hr.

Potvrdio je tek da je kao inženjer bio zaposlen u bivšoj JNA i da je imao pristup obrambenim sustavima. Zbog posla je, navodno, proputovao Europu, a bio je i u Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, ja sam potpisao da ću sve što sam vidio i saznao na poslu zauvijek zadržati za sebe i iako je to bilo jako davno, ja se toga držim", rekao je Stjepan.

Ekomski problemi doveli do propasti Jugoslavije

I dok o svojim poslovima i putovanjima misteriozno šuti, rado govori o svojoj teoriji o propasti Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu vam jedino reći zašto je Jugoslavija propala. Jednostavno nije imala dobru ekonomiju. Tvrtke koje su dobro poslovale morale su pokrivati gubitak onih manje uspješnih i neradnika", rekao je za Podravski Stjepan Jelaković, dodavši pritom da je slogan "oni su krali, ali su i nama dali" čista glupost.

"Naravno da je za zdravlje važno što jedete, kako živite i krećete li se. No, najvažnije je da ne dopustite da vas živcira posao i druge stvari", smatra Stjepan koji za svoje godine izgleda odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo