T. Karamarko: Mi u HDZ-u smo poprilično relaksirani

'Kako vrijeme prolazi, geometrijskom progresijom se umnožava broj novih kandidata. To su najobičnije gluposti. Mi sad već od toga u HDZ-u pravimo viceve.

11.11.2011.
9:44
VOYO logo

"Nikakvi natječaji se još ne provode. Mi smo samo prihvatili neke uredbe na Vladi. Uredbe smo prihvatili jer imamo novi Zakon o policiji te smo naprosto s podzakonskim aktom zaokružili taj posao; dakle, donošenje novog zakona", izjavio je ministar Tomislav Karamarko u Dnevniku 3 Hrvatske televizije.

Na pitanje hoće li ipak biti kadroviranja i internih natječaja prije izbora, što bi se prema nekim tumačenjima moglo odviti zahvaljujući Uredbama, odgovorio je da se o tome trebaju dogovoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve zabuna i magla'

Govoreći o eventualnoj kandidaturi za predsjednika HDZ-a, Karamarko je kazao da je riječ smo o spretnom spinu "koji se podvaljuje ne bi li se u vrhu HDZ-a te među članstvom unijela zabuna i magla nesporazuma".

"Kako vrijeme prolazi, geometrijskom progresijom se umnožava broj novih kandidata. To su najobičnije gluposti. Mi sad već od toga u HDZ-u pravimo viceve. Poprilično smo relaksirani", kazao je ministar ističući kako je u HDZ ušao u teško vrijeme za tu stranku, te da nije došao da bi postao predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo