kotromanović o krstičeviću / 'Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza, ministar uvrijeđena frajla ostaje'

Image
Foto: Josip Kopi/PIXSELL

'Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza. Vanjskih i unutrašnjih'

24.7.2017.
16:52
Josip Kopi/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je ministar obrane Damir Krstičević napokon stao na kraj nagađanjima oko svoje ostavke te poručio kako će ostati na dužnosti u Vladi, njegov potez je na Facebooku komentirao i bivši ministar obrane Ante Kotromanović.

"Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza. Vanjskih i unutrašnjih. Ministar uvrijeđena frajla ostaje", napisao je Kotromanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte:

"Tko je sumnjao u to, pa ovo je jedno 20. ostavka za koju znamo od rata. Nikada veća politizacija i podjela u MORH-u, projekti stoje kao recimo helikopteri. Ekipa već godinu i pol nije sposobna napraviti natječaj za remont, a u požarima bi zlata vrijedili. Gdje je nestao sustav domovinske sigurnosti", pita se Kotromanović pa zaključuje: "Režimski novinari šute kao bubice! Živjeli dvostruki kriteriji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ​Damir Krstičević objavio je u ponedjeljak kako je, nakon brojnih razgovora s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio da će i dalje nastaviti obnašati dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra obrane.

„Nakon brojnih razgovora s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio sam kako ću i dalje nastaviti obnašati dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra obrane. Javnosti su poznati razlozi zbog kojih sam ponudio svoju ostavku, već sam ih više puta javno obrazložio i želim odlučno demantirati bilo kakav drugi skriveni razlog ili motiv", navodi se u izjavi koju je vezano za ponuđenu ostavku na dužnost ministra obrane, dao potpredsjednik Vlade i ministar obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo