ZASLUŽILI SU VELIKI DOČEK / Svi na Pleso: Pozdravite Bilićeve igrače!

Image
Foto: Pixsell

Nakon što su pružili odlične igre, junački otpor svjetskim i europskim prvacima, te ipak završili natjecanje na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, hrvatski reprezentativci se u utorak navečer vraćaju u domovinu.

19.6.2012.
14:39
Pixsell
VOYO logo

Dali su sve od sebe, u jednom trenutku su čak imali i moćnu Španjolsku 'na konopcima' (sjetimo se samo prilike Ivana Rakitića), ali na kraju su ipak okončali natjecanje na Euru. Unatoč ispadanju, hrvatski navijači su već u PGE Areni u Gdańsku dignuli 'palac gore' i velikim pljeskom nagradili Bilićeve izabranike.

Slično je bilo i u hrvatskim gradovima. Pozitivne reakcije su prevladale prvobitno razočaranje porazom, a svi se jednoglasno slažu - Modrić i suigrači su odlično predstavljali svoju domovinu na ovom velikom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Stoga i zaslužuju dostojan doček na povratku kući. Prema posljednjim informacijama, Bilićevi izabranici bi iz Varšave na Pleso trebali sletjeti oko 21.30 sati. Vraćaju se uzdignute glave i zbog svega im treba još jednom zapljeskati. Stoga, svi na Pleso!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo