rtl doznaje /

Sve izgledniji novi izbori za novog šefa SDP-a: Jovanović za kandidate spominje Hajdaš Dončića i Grbina

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

SDP-ovac Arsen Bauk za RTL daje naslutiti da će se uskoro dogoditi novi izbori u stranci dogoditi

21.9.2017.
12:24
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Član Predsjedništva SDP-a Siniša Hajdaš Dončić komentirao je za N1 sve napetiju situaciju u svojoj stranci i poručio kako se boji da joj prijeti raskol.

"Ugasio sam Twitter, na Facebooku nisam ništa objavio od lokalnih izbora... Ne mogu brate mili to više slušati. Iskreno, ne mogu.", kaže nam Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S društvenih mreža nestao je i Franko Vidović. Šef šibenske opozicije koji se ne namjerava više kandidirati za predsjednika lokalnog SDP-a, nestao je danas oko 10 sati s Facebooka.

"Ugasio sam svoj profil i pozatvarat ću profile na svim društvenim mrežama jer mi je dosta stresova, ludila i narušavanja svog mentalnog i fizičkog zdravlja. Dosta mi je svega! Ne mogu više to gledati. Ne želim čitati irelevantne ljude koji pišu o irelevantnim stvarima. Dosta je bilo. Odsad čuvam svoje mentalno zdravlje i ovo nema veze sa situacijom u SDP-u. Činim to radi sebe", rekao je Vidović za ŠibenikIN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U isto vrijeme, i SDP-ovac Arsen Bauk za RTL daje naslutiti da će se novi izbori u stranci dogoditi, a Željko Jovanović spominje Hajdaš DončićaGrbina kao kandidate.

Za izjavu smo 'ulovili' i Ranka Ostojića koji je rekao: "Sve sam rekao na Facebooku". 

Podsjetimo, Ostojić je prije dva dana na toj društvenoj mreži napisao: "Izašao sam sa sastanka, ali ne iz SDP-a ili onog što je od njega preostalo. Otići ću kad to odluče oni koji su me i izabrali. Znam samo da laž i kad je tisuću puta ponoviš ostaje laž".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo