'Slušati građane' /

Švaljek se družila s građanima: 'Ako gradonačelnik želi nekoga zaposliti, neka osnuje svoju firmu i zapošljava'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

'Sada kada bismo napravili istraživanje, roditelji sigurno ne bi htjeli šlape nego tople obroke, igračke u vrtićima, didaktičku opremu', rekla je Švaljek

4.3.2017.
18:10
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo
Image
'Razvoj u 4D' /

Pod sloganom 'Nezavisna' Sandra Švaljek predstavila program za lokalne izbore

Image
'Razvoj u 4D' /

Pod sloganom 'Nezavisna' Sandra Švaljek predstavila program za lokalne izbore

Sandra Švaljek, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, družila se s građanima, a novinarima je izrazila svoja stajališta u vezi nedavnih Bandićevih poteza, odnosno najava istih, donosi Tportal.

Vruća tema još uvijek je obznana sadašnjeg gradonačelnika kako će bratu ministra Gorana Marića ponuditi posao u Holdingu. Švaljek reagira kako Bandić ne može na taj način zapošljavati jer Holding nije njegova privatna tvrtka, već ju financiraju građani. Još jednom je istaknula kako je tom poduzeću potrebna depolitizacija. "Potrebno je profesionalno upravljanje da bi to veliko trgovačko društvo moglo građanima ponuditi kvalitetnu uslugu uz primjerenu cijenu. Ako gradonačelnik želi nekoga zaposliti, onda je najbolje da osnuje svoju firmu i da zapošljava ljude", kazala je Švaljek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčanima su u ovome trenutku važne teme gradnja crkve na Savici te eventualno uvođenje uniformi i papuča u škole i vrtiće.

"Smiješna je ta situacija. Radi se o lutanju, sada se pred izbore traži drugo rješenje", izjavila je Švaljek istaknuvši da su građani ti koje treba slušati u takvim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto uvođenja papuča, Švaljek opet predlaže slušanje građana i njihovog mišljenja. "Roditelji nikada nisu rekli da im trebaju šlape u vrtićima ili uniforme u školama. Sada kada bismo napravili istraživanje, sigurno ne bi htjeli šlape nego tople obroke, igračke u vrtićima, didaktičku opremu, potrošni materijal, šlape bi se možda našle na stotom mjestu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo