'Malo je falilo' / Švaljek ni riječ o potpori Mrak Taritaš: 'Ostvarili smo izuzetan, ali ne dovoljno dobar rezultat'

"Ovo što smo ostvarili je izuzetan rezultat, no bez obzira na to, on nije dovoljno dobar. Želim se zahvaliti svim dobrim ljudima koji su me podržavali na ovom putu", poručila je Švaljek

21.5.2017.
22:48
VOYO logo

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek obratila se građanima metropole i svojim biračima te počela sa zahvalama, iako nije prošla u drugi krug.

"Ovo što smo ostvarili je izuzetan rezultat, no bez obzira na to, on nije dovoljno dobar. Želim se zahvaliti svim dobrim ljudima koji su me podržavali na ovom putu", poručila je Švaljek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se svima sa lista, napravili smo zajedno nevjerojatan uspjeh. Hvala volonterima, donatorima - ljudima koji su vjerovali da netko s nezavnisnom listom može postati gradonačelnik Zagreba. Malo je falilo, vrlo malo", dodala je.

"Ono što je najvažnije - zahvaljujem se tisućama koji su prepoznali naš put. Koji razmišljaju slično nama, a drugačije od onih ustoličenih politika, koji vjeruju i dalje u stručnost, ozbiljnost i politiku koja da je svima jednake šanse. Ovo što smo mi ostvarili može motivirati ljude koji se nužno ne bave politikom, a žele se društveno angažirati - da slijede naš put. Dobili smo velik broj mjesta u Gradskoj skupštini gdje možemo promovirati naš program kako voditi Zagreb", poručila je za kraj donedavna Bandićeva zamjenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo