SVAKA ČAST! Dogradonačelnici Duge Rese odrekli se plaće i pomogli mladima: / 'Nema veće nagrade od dječjeg osmijeha'

Image
Foto: KAportal

'Dok Karlovačka županija ukida ionako malu naknadu za novorođenčad i mijenja za nekakve pakete, a to sve našim novcima, mi i svojim odricanjem pokušavamo doprinijeti našoj sredini,

28.9.2020.
21:07
KAportal
VOYO logo

Dogradonačelnica i dogradonačelnik Duge Rese, Katarina Srakočić iz SDP-a i Miroslav Furdek iz HSS-a, još su se na početku mandata odrekli svojih gradskih plaća. Naime, kako javlja KAportal, ovi političari su svoju plaću dali u korist dugoreške djece i mladih.

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Glavni politički akteri koji pomažu dugoreškoj djeci i mladima

Dogradonačelnik Furdek uložio je u nabavku računala i ostale informatičke opreme za dvije osnovne i Srednju školu, a Srakočić se odlučila novac uložiti u opremanje dječjih igrališta za potrebe najmlađih. Ove godine opremljena su dječja igrališta u Mjesnim odborima Stara Sela, Petrakovo Brdo, Dvorjanci, Zvečaj, Belavići, Sveta Jelena i Belajska Vinica. Na navedenim ruralnim lokacijama nikad nisu postojala dječja igrališta, a kamoli oprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada su najmlađi dobili klackalice, tobogane i penjalice i ostalu opremu za bezbrižnu igru u kojoj će zasigurno uživati.

Image
U KRIZI KARLOVAČKA ŽUPANIJA POVEĆALA PLAĆE ZAPOSLENICIMA: /

'Sebi dižu, a pomoć za novorođenčad ukidaju'

Image
U KRIZI KARLOVAČKA ŽUPANIJA POVEĆALA PLAĆE ZAPOSLENICIMA: /

'Sebi dižu, a pomoć za novorođenčad ukidaju'

Srakočić: 'Nema veće nagrade od dječjeg osmijeha'

"Dok Karlovačka županija ukida ionako malu naknadu za novorođenčad i mijenja za nekakve pakete, a to sve našim novcima, mi i svojim odricanjem pokušavamo doprinijeti našoj sredini, a sve za naše najmlađe. I nema veće nagrade od dječjeg osmijeha i zahvalnosti njihovih roditelja", komentirala je dogradonačelnica Srakočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

KAportal podsjeća da su mediji u par navrata izvijestili o djelovanju i odricanju dugoreških dogradonačelnika koji su dobil veliku potporu građana, no da se njihovim primjerom, nažalost, koliko je poznato, nisu poveli drugi lokalni dužnosnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo