žuti karton /

Sukob u Varaždinskim Toplicama: Prstec optužio Štefanić za 'kupovanje medija'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

U povodu Dana grada Varaždinskih Toplica danas, 12. kolovoza, je u prostorima kinodvorane održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Prigodnim govorima okupljenih uzvanika podsjetilo se na važnije događaje u proteklih godinu dana, a svečanost je iskorištena i za dodjelu nagrada istaknutim pojedincima, udrugama i tvrtkama.

12.8.2016.
13:45
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Predsjednik Gradskog vijeća Franjo Prstec (HDZ) čestitajući Dan grada naglasio je bogatu prošlost Varaždinskih Toplica od Antike do danas. Nakon toga je gradonačelnici Goranki Štefanić i njezinim vijećnicima pokazao žuti karton.

- Davanje žutog kartona odluka je oporbenih vijećnika kojom smo simbolično željeli pokazati da nam je dosta nebuloza i laži koje gradonačenica stalno iznosi javnosti! Odluke za dobrobit grada i građana ne možemo pomaknuti s mrtve točke, a gradonačelnica sklapajući medijske ugovore manipulira medijima koji potom prenose onako kako ona kaže! Putem medija obmanjuje javnost - rekao je Prstec i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Gradonačelnica je tvrdoglava, ne slažemo se ni po kojem pitanju. Vijećnici iz oporbenih redova su gospodarstvenici većinom, dok su vladajući uhljebi i rade kako im ona kaže. Protivimo se mazanju očiju javnosti, stoga smo davanjem žutog kartona pokazali što mislimo.

U svom govoru na svečanoj sjednici Štefanić nije uzvratila na prethodne neprimjerene riječi predsjednika Gradskog vijeća Prsteca, već je pozvala sve odgovorne u Gradu da zajednički usmjere snaga prema radu za dobrobit Toplica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo