prijavio svog nasljednika /

Sukob između dviju struja u SDP-u opet rješava policija: bivši šef SDP-a Zelina prijavio nasljednika za prijetnju nasiljem

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Neposredni povod za sukob bivšeg i aktualnog predsjednika zelinskog SDP-a bila je kritika koju je Belošić u lokalnim novinama izrekao na račun sadašnjeg vodstva

2.2.2018.
22:00
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Sukob između dviju struja u SDP-u, ovaj put u Gradskoj organizaciji u Svetom Ivanu Zelini, opet rješava policija, prenosi Jutarnji list.

Bivši predsjednik ove organizacije, Krešimir Belošić(pripadnik struje koja je bila sklona bivšem predsjedniku stranke Zoranu Milanoviću), prijavio je za prijetnje aktualnog predsjednika tamošnje organizacije Vladimira Zereca koji pripada takozvanoj Bernardićevoj struji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neposredni povod za sukob bivšeg i aktualnog predsjednika zelinskog SDP-a bila je kritika koju je Belošić u lokalnim novinama izrekao na račun sadašnjeg vodstva.

"Belošić je izgovorio stvari koje su zabrinule članove i zato sam ga pozvao da dođe na gradski odbor i da prokomentiramo njegove izjave. Odazvao se pozivu, ali je odmah započeo s predstavom. Rekao je da je to kao da je na suđenju u Sjevernoj Koreji. Onda je počeo govoriti da će se ispisati iz stranke", prepričava Zerec i dodaje kako je Belošiću na to kazao “da može na njega ići đonom, ali da i on na njega može s dva”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz te moje rečenice je izvukao zaključak da se radi o prijetnjama. A nikakvih prijetnji nije bilo, nego je Belošić sve to teatralno izveo i pokušava me etiketirati kao šerifa", kaže Zerec.

Belošić je potvrdio da je policiji prijavio svog nasljednika Zereca i to radi prijetnji, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo