unapređenje studentskog standarda / Studenti u Čakovcu napokon će dobiti Studentski dom!

Image
Foto: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU

Danas je u zgradi Međimurskog veleučilišta u Čakovcu održano svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt 'Uključivo studiranje', ukupne vrijednosti 8.992.075,00 kuna.

29.6.2016.
14:06
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU
VOYO logo

Ugovor je potpisan u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju u okviru Operativnog programa 'Konkurentnost i kohezija', piše eMedjimurje.hr.

Svečanom potpisivanju prisustvovali su ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić., ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak, zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta mr. sc. Hrvoje Šlezak i dekanica Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc. dr. sc. Nevenka Breslauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ukupne vrijednosti projekta, 8.866.180,00 kuna su bespovratna sredstva iz fondova Europske unije, pomoću kojih će se dio starog vojnog kompleksa u Čakovcu, u kojem djeluje i Međimursko veleučilište u Čakovcu, pretvoriti u novi studentski dom. Revitalizacijom postojeće zgrade izgradit će se moderan studentski dom u okviru kojega će biti kafić, restoran, kuhinja, sportsko-rekreacijska prostorija, društvena prostorija, knjižnica, čitaonica, skriptarnica/portirnica i praonica.

Više o projektu pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo