JEDVA SU SPRIJEČILI TUČNJAVU U SABORU! Glasnović opet o partiji, HSS-ovac uzvratio: / 'Mi nismo pobjegli u Kanadu', a onda je počelo...

Image
Foto: Screenshot

'Ti si kameleon i gnjida', počeo je Glasnović, a kada je Lenart odgovorio, zastupnik iz BiH izgubio je kočnice

13.2.2020.
14:17
Screenshot
VOYO logo

Tijekom rasprave u četvrtak zamalo je došlo do fizičkog obračuna između nezavisnog Željka Glasnovića i Željka Lenarta iz HSS-a.

Željko Glasnović je žestoko kritizirao i HRT i emisije koje se prikazuju. Kaže da se radi o cenzuri i prividu demokracije. No ubrzo je prešao na opće stanje u državi i korupciji te ponovo pričao o partiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSS-ovca nazvao gnjidom...

"Krade se minimalno 30 milijardi kuna godišnje, a tu se radi o lijevom i desnom krilu partije. Gdje je nestala imovina, SUBNOR, SKH?", govorio je Glasnović, a potom se žestoko obrušio na Željka Lenarta iz HSS-a koji mu je nešto dobacio iz saborske klupe.

"Dobro prijatelju, dobro znam, smrdi mi ovdje. Začepi. Ti si kameleon i gnjida", kazao je Glasnović nakon čega je Lenart kazao da se radi o povredi Poslovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

...pa nasrnuo na njega

"Povrijeđen je članak 238. Gospodin Glasnović mene vrijeđa kao zastupnika. U mojoj obitelji nitko nije bio u partiji, ali nismo niti pobjegli u Kanadu i 30 godina se sakrivali u Kanadi kao vi. Vi držite moralne propovijedi", rekao je Lenart, na što je Glasnović potpuno izgubio živce.

Počeo je Lenartu dobacivati "da je majmun" te ustao iz klupe i gotovo fizički na njega nasrnuo. Cijelu je situaciju nastojao smiriti Miro Bulj, a predsjedavajući Furio Radin zamolio saborsku stražu "da razdvoji zastupnike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnović se potom vratio u klupu, a Radin ga je i opomenuo

"Gospodine Glasnoviću, nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor. Sjednite, prekinimo s time," poručio mu je Radin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo