Obitelj u šoku /

Strahoviti sudar na Ilici: 'Laura je ispala iz automobila, a preko nje je prešao drugi auto'

Image
Foto: Pixell/Instagram

U teškoj prometnoj nesreći poginule su dvije suvozačice

24.8.2018.
14:28
Pixell/Instagram
VOYO logo

Jedna od dvije žene koje su poginule u silovitoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak navečer dogodila na zagrebačkoj Ilici identificirana je kao Laura Stelio (23). 

Kako je objavila policija, vozač Mercedesa, 20-godišnji Marin Kamenički izgubio je zbog velike brzine kontrolu nad vozilom te u strašnoj putanji pomeo tri automobila...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laura, koja je bila suvozačica u automobilu kojim je upravljao Kamenički, je preminula na mjestu, a preko nje je prešao i drugi automobil s kojim se Mercedes sudario.

Njezina majka, s kojom je živjela, je u potpunom šoku. I sama je nedavno imala zdravstvenih tegoba pa je Laura brinula o njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriven identitet mladića koji je jurio Ilicom: 'Vozio je 150 km/h, od siline udarca žena je ispala iz vozila'

"I dalje ne možemo vjerovati da je ona poginula u toj prometnoj. Pa nedavno je završila preddiplomski studij na jednom privatnom veleučilištu u Zagrebu. Tek je počela živjeti", rekli su prijatelji stradale djevojke za 24 sata.

Dodali su da je tragedija veća jer je Laura za tri tjedna trebala napuniti 23 godine. Tome se silno veselila, kažu nam, no sada je iza svega ostala samo neizmjerna tuga.

Njezino tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati. Nakon obdukcije predat će je obitelji kako bi je mogli sahraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo