Što će reći Zoki? Stotinjak članova SDP-a napustilo stranku

Tri dana uoči lokalnih izbora potres u zagrebačkom SDP-u.

30.5.2013.
16:10
VOYO logo

Temeljni razlozi su nezadovoljstvo na državnom i gradskom nivou, izvijestio je voditelj Izbornog stožera Mjesne organizacije SDP-a Brezovica Stjepan Cerovski.

"Ta stranka, na žalost, nije više stranka onih socijalnih vrijednosti koje je, kako i u samom Statutu, tako i u svim kasnijim dokumentima, proklamirala i jednostavno je to nešto što nas ne zadovoljava. Iz tog razloga smo donijelui ovu odluku", rekao je Cerovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom krugu lokalnih izbora, danas bivši SDP-ovci daju potporu aktualnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. "U drugom krugu dajemo podršku aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću za osvajanje još jednog mandata u Gradu Zagrebu", istaknuo je Cerovski.

Bandić: Ne bi bilo dobro da Milanović ne zna za prljavu kampanju SDP-a

Inače, kandidati za zagrebačkog gradonačelnika, Milan Bandić i Rajko Ostojić, u četvrtak su na Mirogoju položili vijence i zapalili svijeće ispred Zida boli, a povodom Dana branitelja Zagreba. Obojica su komentirali izjavu premijera Zorana Milanović koji je kampanju za ove lokalne izbore ocijenio najružnijom i najprljavijom do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li mislio na Zagreb, na prljavu kampanju SDP-a prema gradonačelniku. Ako je mislio na to, onda to podupirem. Ne bi bilo dobro da on ne zna za to. Premijer Milanović je državnik i slažem se s njim da treba osuditi bilo kakvu prljavu kampanju. Nema niti jednog povijesnog razloga da idemo ispod koljena", rekao je Bandić.

Na tijek kampanje za ove lokalne izbore osvrnuo se i SDP-ov kandidat Rajko Ostojić. "Nisam pratio kampanju u ostalom dijelu Hrvatske. Što se tiče moje kampanje, ona nije bila negativna, nije bila prljava i bila je, što se mene tiče, vrlo dobra", izjavio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo