Nikola Vikić Topić / Navijačka vremenska prognoza: Što od rekvizita večeras ponijeti, kockaste kišobrane ili samo kratke majice?

Image
Foto: PIXSELL

Ugodno, toplo vrijeme, samo u nekim krajevima uz mogućnost za prolaznu kišu

16.6.2018.
18:48
PIXSELL
VOYO logo

Večeras, između 21 i 23 sata, u velikom će dijelu Hrvatsku biti toplo, ali i suho. Dakle, pravi, dobri uvjeti za ovakvo nesmetano navijanje, na trgovima i terasama. Dapače, bit će i manje onog sjevernog vjetra i bure koji su nas malo hladili proteklih dana!

Na kopnu će temperatura biti oko 21, na moru oko 25 stupnjeva. Uz to, na Jadranu će biti umjereno, a na kopnu pretežno oblačno. Postoji mogućnost za lokalnu kišu ili pljusak. Ta mogućnost je najveća u Slavoniji, i to  65 posto. U središnjoj Hrvatskoj je oko 30 posto, a na jugu Dalmacije malih 20 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju ugodno, toplo vrijeme, samo u nekim krajevima uz mogućnost za prolaznu kišu.

Na kalinjingradskom će nebu večeras biti samo malo oblaka, bez kiše. Temperatura vidimo oko 19 stupnjeva na početku utakmice, a onda u blagom padu, međutim i dalje vrlo ugodna za igru i navijanje. Bit će nešto više vlage u zraku, oko 80%, međutim kako tamo nije vruće, lakše će se podnositi, a pomagat će i slab vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, sunce u Kalinjingradu zalazi tek u 21 i 17, a danjeg će svijetla biti i 20-ak minuta dulje od toga, dakle cijelo prvo poluvrijeme. Sve u svemu i na sjeveru Europe vremenski će uvjeti biti gotovo pa idealni, pa vjerujem da će naši odnijeti prvu pobjedu na ovom svjetskom prvenstvu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo