Mala Stephanie još na liječenju, lagano napreduje s terapijama

20.12.2012.
14:42
VOYO logo

Naime, iako se u brojnim medijima u četvrtak pojavila informacija kako se malena Stephanie s majkom koncem mjeseca vraća s liječenja u Chicagu, to je demantirao glasnogovornik kampanje 'Samo želim biti zdrava' Danijel Švenda.

Švenda je objasnio kako je za 27. prosinca zakazana kontrola malenoj Stephanie, nakon koje će se više o njezinom trenutačnom zdravstvenom stanju stanju kao i o mogućem datumu njezina povratka u Hrvatsku i Zadar, prenosi eZadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephaniena majka Anita je putem putem e-maila također poslala priopćenje medijima. "Božić ćemo provesti kod jedne hrvatske obitelji ovdje u Chicagu. Stephanino stanje je OK. Lagano napredujemo s terapijama. Imamo zakazan termin kod dr. Frima 27. prosinca 2012. nakon čega ćemo znati više informacija i nadamo se, datum našeg povratka. Stephanie jedva čeka da se vrati u svoj Zadar i svaki dan pričamo o tome", napisala je majka.

Stephanie Milda je operirana u Chicagu zahvaljujući brojnim građanima koji su kroz niz humanitarnih akcija prikupili više od 2,5 milijuna kuna za pomoć oboljeloj petogodišnjakinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo