PREGLED TJEDNA /

Šprajc nam je objasnio zašto poslodavci ne mogu pronaći radnike, a Kujundžić što nam je sa zdravstvom

Image
Foto: RTL

RTL-ovi urednici reporteri i ovaj su tjedan pripremili mnoge jake televizijske priče, a mi vam donosimo pregled najboljih

4.2.2018.
9:10
RTL
VOYO logo

Slučaj rovinjske tvornice Mirne ponovo je potaknuo čuđenje kako to da uz toliki broj nezaposlenih, točno 195.662 na današnji dan, poslodavci ne mogu naći dovoljno radnika. Zoran Šprajc objasnio je zašto je tome tako.

Zdravstvo je u zadnjih godinu dana doživjelo pravi potop. Hrvatska je najviše potonula zahvaljujući famoznim listama čekanja. Kako to komentira ministar Kujundžić i ima li namjeru išta u tom smislu promijeniti, čuli smo izravno od njega, kao i objašnjenje dopisa kojeg je poslao ministru Bošnjakoviću zbog kojeg se ovaj tjedan diglo podosta prašine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da će Zoran Bahtijarević, vršitelj dužnosti ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb, uskoro izgubiti svoju funkciju, roditelji djece iz Klaićeve pokrenuli su peticiju za ostanak na dužnosti ovog omiljenog liječnika. Bahtijarevića smo ugostili u RTL-u Danas, a on je kazao kako je dirnut podrškom koju su mu roditelji iskazali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo