šokirala sugrađane / Splićanka bacala staklene boce na dječje igralište pa čekićem napala policajca

Image

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a o događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo

21.7.2016.
12:23
VOYO logo

Splitska policija i vatrogasci zaustavili su u bacanju boca s četvrtog kata 47- godišnju ženu koja je pružila otpor i napala dvojicu policajaca, izvijestila je u četvrtak policija.

Kako se doznaje u policiji, u srijedu u 18,15 sati zabrinuti susjedi iz Valpovačke ulice zvali su policiju i prijavili da im susjeda s prozora stana baca staklene boce na mjesto gdje se inače igraju djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su ženi pokucali na vrata, no nije otvorila. Na to je jedan od policajaca pogledao kroz rupu na vratima u kojoj nije bilo "špijunke" a  47- godišnjakinja ga je poprskala sprejem. Odbijala je izaći iz stana pa su stigli vatrogasci koji su nasilno otvorili vrata stana.

Žena je uzela zidarski čekić i njime napala policajca kojega je spasio štit. Da bi svladali ženu policajci su nad njom upotrijebili sredstva prisile, raspršivač s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje. Nakon intervencije odvedena je na pružanje liječničke pomoći, a potom u policiju na kriminalističko istraživanje. Na ruci je od štita zadobila oguljotinu,  dok su policajacu zbog spreja suzile oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a o događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo