HRVATI SU OŠTEĆENI / Španjolci pošteno priznali ono što su svi vidjeli!

Image
Foto: xtratime.org

Ugledna Marca je u svojoj analizi suđenja zaključila da Hrvatskoj nisu dosuđena dva jedaneasterca, od kojih je povlačenje Ćorluke težak propust Wolfganga Starka. 'Patili smo kao nikad, pobijedili smo kao i obično', zaključak je španjolskih medija.

19.6.2012.
10:17
xtratime.org
VOYO logo

Španjolsko 'Oko sokolovo' zove se Juan Andujar Oliver, ima svoju radijsku emisiju u sklopu uglednog sportskog lista Marca, i vrlo je objektivno proanalizirao suđenje Wolfganga Starka u utakmici između Hrvatske i Španjolske.

Andujar je bez puno ustručavanja španjolskoj javnosti objasnio da su Hrvati već u 28. minuti trebali dobiti jedanaesterac zbog preoštrog starta Ramosa na Mandžukiću koji se, po njemu, dogodio u šesnaestercu, što je izazvalo brojne reakcije njegovih slušatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot

Povlačenje Ćorluke u španjolskom kaznenom prostoru kod rezultata 0:0 još je teža pogreška njemačkog suca i na Andujara ovdje dileme nema - penal za 'Vatrene'.

I većina ostalih španjolskih medija se slaže da je to bila najstroža kazna koja je Španjolsku mogla gurnuti na rub eliminacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvještaj s utakmice Marca je počela riječima: "Patili smo kao nikad, pobijedili smo kao i obično", pohvalivši igru Bilićeve momčadi.

"Igrač Seville Ivan Rakitić imao je meč-loptu za Hrvate, ali hvala našem 'svetom' Casillasu", dodaje se u tekstu koji u zaključku navodi da su hrvatski nogometaši igrali hrabro i ponosno su 'pali'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: xtratime.org

"Hrvatska nas je ugušila i dokazala da protiv nas itekako može igrati", piše Marca koja ujedno žali što i Hrvati nisu prošli dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo