SNIMKA KOJA JE RASPLAKALA CIJELU REGIJU: / Heroj iz Mostara ustao iz kolica i zaplesao sa sestrom na njezinom vjenčanju

Image
Foto: screenshot Facebook

Nikola Raguž iz Mostara je nakon prometne nesreće prije tri godine ostao u invalidskim kolicima. Sada može stajati ako ga netko pridržava, a da bi ponovno prohodao, potrebna mu je operacija.

22.1.2017.
16:06
screenshot Facebook
VOYO logo

Nakon tri mjeseca provedenih u komi, Nikola sada ne može bez invalidskih kolica. Ipak, nakon operacije u Beču liječnici se nadaju najboljem. Brat Željko kaže da vjeruje u Nikolin oporavak, piše 24 sata.

Ustao iz kolica i zaplesao sa sestrom

Nikola iz Mostara je doživio tešku prometnu nesreću. Tri mjeseca je bio u komi, a njegov život je sada nezamisliv bez kolica. Nedavno je saznao za važnu operaciju u Beču...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolin centar za ravnotežu jako je oštećen od posljedica prometne nesreće, a desna strana tijela mu je jako slaba. Prošao je dugotrajni oporavak, ali još ga mnogo toga čeka. Invalidska ga kolica ipak nisu spriječila da na sestrinom vjenčanju s njom zapleše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon plesa je od sreće i zaplakao.

U Beč bi na operaciju Nikola trebao otići sredinom ožujka. Liječnici su obitelji već rekli da su vrlo optimistični i ulažu nade u njegov oporavak. I Nikola je optimist, ali obitelj ipak nema dovoljno novca za pokrivanje svih troškova. Pomoći im možete uplatom na ime oca Pave Raguža, s naznakom 'za pomoć Nikoli Ragužu'. Transakcijski je račun broj 3381002528926889, poziv na broj 45406134000 kod UniCredit Bank d.d

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć možete uplatiti i na devizni račun SWIFT: UNCRBA22, IBAN: BA39 3381 3028 4426 3495, POZIV NA BROJ: 45406134101.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo