SLOMILI JOJ RUKU I OBJE NOGE: / Nepoznati muškarac upao u bolničku sobu pretučenoj ženi iz Solina. Vidio je cimericu i pobjegao

Image

B.D. nije dobro vidjela muškarca koji joj je stajao kraj kreveta, međutim njezina cimerica ga je vrlo detaljno opisala policiji

11.7.2019.
14:05
VOYO logo

U ranim jutarnjim satima nepoznati je muškarac ušao u bolničku sobu u kojoj bespomoćno leži 38-godišnja B.R., žrtva napada u Solinu koji se dogodio u ponedjeljak oko ponoći, piše Slobodna Dalmacija. Podsjetimo, žrtva je pronađena kako leži na ulici u Solinu s teškim ozljedama, slomljenom jednom rukom i obje noge. Nažalost, to nije sve jer je ista žena bila žrtva grupnog napada prošle godine kada se njezin bivši izvanbračni partner Igor Dokić (42) iživljavao 20 minuta nad njom u garaži skupa sa susjedima.

Gospođa koja leži u sobi s nesretnom ženom vidjela je da je muškarac ušao u sobu te stao kraj kreveta B.R. Pitala je muškarca što želi pa se na njezine riječi probudila pretučena 38-godišnjakinja, a muškarac je dao petama vjetra. Otišao je kada je zamijetio da žena nije sama u sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRONAĐENA NA ULICI U SOLINU: /

Žena ležala sa slomljenim rukama i nogama te hematomima

Image
PRONAĐENA NA ULICI U SOLINU: /

Žena ležala sa slomljenim rukama i nogama te hematomima

Policija se do sada pouzdavala u bolničko osoblje, sada razmišljaju kako bolje žaštititi žrtvu

B.D. nije dobro vidjela muškarca koji joj je stajao kraj kreveta, međutim njezina cimerica ga je vrlo detaljno opisala policiji. Navela je građu, visinu, boju kose te odjeću koju je nosio na sebi. Policijskim službenicima B.R. kazala je da ne zna što je muškarac želio.

"Možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kada smo ga primjetile", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nakon ovog događaja policija razmatra kako će zaštititi žrtve jer su se dosad pouzdali u liječničko osoblje, no oni ionako imaju previše posla i ne mogu danonoćno dežurati nad pacijenticom. Policija još uvijek traga za napadačima koji su napali i pretukli B.R. Ono što je poznato jest da ih je bilo više i da su je pričekali oko 23.30 na predjelu Mezanovci pa je namlatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo