nesreću skrivio župnik /

Slavonski župnik skrivio prometnu nesreću i slupao svoj skupocjeni mercedes

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prometnu nesreću, u kojoj nije bilo ozlijeđenih, skrivio je župnik, a supocjeni mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je vučna služba

13.1.2018.
12:16
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, našao se prošlog mjeseca na udaru javnosti zbog kupnje godinu dana starog Mercedesa E klase. 

Isti taj automobil sada je na popravku jer je oštećen u prometnoj nesreći koja se krajem prosinca dogodila u Baranji. Prometnu nesreću je, kako tvrdi policija, skrivio župnik, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se zbila 30. prosinca oko 16.45 na raskrižju ulica Stjepana Radića i Nove u Čemincu. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a oštećeni Mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je vučna služba.

“Kako postoji izvještaj policijske uprave, ne bih pričao o nesreći, jer ništa nije sporno u samom događaju. Naime, iako imam blažih ozljeda, to je bilo obično 'kvrckanje', a nesreća se dogodila kada se u promet uključilo vozilo sa sporedne ceste, ja nisam bio siguran kada se točno pojavilo, pa smo se 'kvrcnuli'”, rekao je župnik Vrbanić za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo