Domaćin ponudio okrepu / Skupina migranata snimljena u planinarskom domu kod Rijeke

Image
Foto: Rijecanin.rtl.hr

Ilegalni migranti, na svom putovanju rutom iz sjeverozapadne BiH preko Hrvatske prema Sloveniji i dalje Zapadnoj Europi, više se i ne skrivaju previše

25.8.2018.
12:23
Rijecanin.rtl.hr
VOYO logo

Skupina od desetak mladih momaka migranata danas ujutro zastala je u Planinarskom domu Hahlić kraj Rijekekako bi predahnula od napornog puta, javlja Riječanin.

Migranti su smireno i dostojenstveno dočekani, a ponuđena im je i okrepa. Nadamo se da ovi momci imaju bolje manire od onih o kojima smo pisali neki dan a koji su provalili u objekte Nacionalnog parka Risnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Planinarski dom Hahlić nalazi se u općini Jelenje na južnoj padini Obruča, a od doma se pruža lijep vidik na Riječki zaljev, otoke, Grobinštinu i Učku. Hahliću se može prići na jedan sat hoda iz Klane preko Gumanačke, Trstenika i Suhog, a iz Podkilavca do Doma vodi slab kolnik za terenska vozila.

Podsjećamo, pisali smo u više navrata o većim grupama migranata, uglavnom mlađih muškaraca, koji su posljednjih tjedana viđeni u široj okolici Rijeke na svom putu prema zapadnoj Europi, što nije uvijek bilo i ugodno iskustvo za planinare, izletnike i sve one koji se u prirodi susreću s ljudima s kojima najčešće ne mogu komunicirati i koji su kulturološki podosta različiti od onoga na što smo navikli u našim krajevima i ovom dijelu Europe, donosi Riječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo