ŠKORO 'OPLEO' PO MILANOVIĆU ZBOG MICANJA BISTI S PANTOVČAKA: / 'Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti'

Image

Na svom Facebook profilu pjevač je napisao objavu naziva 'Glasne laži i tihe istine' u kojoj je "opleo" po predsjedniku pa ga čak usporedio s 'komunističkim vlastodršcem'

10.3.2020.
11:30
VOYO logo

Jedan od prvih poteza Kolinde Grabar-Kitarović kao predsjednice bilo je izbacivanje Titove biste s Pantovčaka. Tada je jedan dio javnosti negodovao dok je drugi slavio, a danas neki kude novog predsjednika Zorana Milanovića jer je uklonio sve biste s Pantovčaka.

Za vrijeme predsjedničke kampanje Milanović bi novinarima na pitanje hoće li vratiti Tita na Pantovčak odgovarao s "biste trebaju stajati u muzejima". Milanovićevo izbacivanje bisti hrvatskih velikana razljutilo je pjevača Miroslava Škoru, njegova bivšeg protukandidata na predsjedničkim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILANOVIĆ MAKNUO SVE BISTE S PANTOVČAKA: /

'Deložirani' kralj Tomislav, Strossmayer, Starčević, Stepinac i Tuđman

Image
MILANOVIĆ MAKNUO SVE BISTE S PANTOVČAKA: /

'Deložirani' kralj Tomislav, Strossmayer, Starčević, Stepinac i Tuđman

Image

29.02.2020., Zagreb - U hotelu Panorama Miroslav Skoro imao je osnivacku skupstina stranke Miroslava Skore - Domovinski pokret. Izjave za medije nakon osnivacke skupstine. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Škoro smatra da je Milanovićev potez "velika stvar" koja je prošla "gotovo nijemo". Na svom Facebook profilu pjevač je napisao objavu naziva "Glasne laži i tihe istine" u kojoj je "opleo" po predsjedniku pa ga čak usporedio s "komunističkim vlastodršcem". Škorinu objavu prenosimo u cijelosti:

"Dok u javnosti traje bučna hajka na mene i Domovinski pokret, velike i važne stvari prolaze gotovo nijemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti i brinu se da u budućnosti izgubimo i ovo malo identiteta i ponosa što nam je ostalo. Milanović, nakon ignoriranja državnog protokola kod inauguracije, u stilu ozbiljnog komunističkog vlastodršca bez najave i galame prekida veze s prošlošću, izbacujući biste hrvatskih velikana iz Ureda predsjednika. Istovremeno ih s novčanica suptilno izbacuje i Plenković, uvodeći potiho euro. Za biste je kasno, ali za kunu nije – predsjednik Vlade još uvijek stigne za mišljenje pitati narod.

U međuvremenu, stidljivo se u javnosti spominje da su Amerikanci navodno upozorili HNB na opranih dvije milijarde kuna kroz Zagrebačku banku. Potiho je smijenjen predsjednik uprave i nešto menadžera. Masonsku urotu i smjenu u Državnom odvjetništvu više nitko i ne spominje. U ovoj se državi predugo glasno laže i tiho zbori istina. Neka, još malo...", napisao je pjevač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo