poziva i druge da isto učine /

Škoro objavio kakvo mu je zdravstveno stanje: 'Objavit ću u kampanji i imovinsku karticu'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Škoro je objavio rezultate pretraga koje je ovih dana napravio u KB Merkur

4.9.2019.
10:10
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori prije točno godinu dana ugrađena je srčana premosnica. Putem Facebooka je zahvalio liječnicima i ostalom medicinskom osoblju koje je brinulo o njemu te pritom istaknuo kako su zaposleni u zdravstvu u Hrvatskoj nedovoljno plaćeni.

Škoro je također objavio rezultate pretraga koje je ovih dana napravio u KB Merkur iako, kako je napomenuo, ga zakon na to ne obvezuje. Ističe da će jednako tako objaviti i svoju imovinsku karticu te se nada da će isto učiniti i ostali predsjednički kandidati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.
Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku- što će nam bolestan predsjednik?

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB “Merkur” u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da će mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo