OBARA SVE REKORDE / Skoro milijun gledatelja uz 'Ljubav je na selu'!

Image
Foto: RTL

Ljubav je otišla na selo, a za njom u prosjeku gotovo 800.000 gledatelja! Emocije jačaju, odnosi se produbljuju, ali počinju i sve otvorenije nesuglasice zbog iznimne želje djevojaka da se svide našim farmerima.

13.2.2012.
14:56
RTL
VOYO logo

Četvrta epizoda popularne dokumentarne sapunice RTL Televizije sa 20,2% gledanosti i 41,7% udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina bila je najgledaniji nedjeljni format na svim nacionalnim televizijama!

U ukupnoj populaciji "Ljubav je na selu" gledalo je u prosjeku gotovo 800.000 gledatelja ili 18,5%. Na Tomislavovoj farmi je bilo posebno zanimljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je djevojkama ponudio jedan bračni krevet na kojem moraju spavati dvije djevojke i jedan krevet za jednu djevojku, djevojke su se porječkale. Kako bi se izborile za svoj krevet djevojke su morale gađati balone iz zračnice. Njihovu borbu privuklo je 984.000 gledatelja u totalu populacije!

Među dečkima i curama sve je manje nepoznanica i glume, što će farmerima biti od velike pomoći, ali zato će se cure početi sukobljavati. A tko ih može kriviti kad su naši farmeri zaista odličan ulov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu epizodu „Ljubav je na selu“ pogledajte u nedjelju, 19. veljače u 21:35 sati na RTLTeleviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo