SINDIKAT O NAČELNIKU POLICIJE OPTUŽENOM ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE: / 'Pitamo se je li napise režirao netko iz krim miljea ili kolega?'

Image

U Nezavisnom sindikatu smatraju da je riječ o nepotvrđenim informacijama koje kolaju medijima i da je načelniku Klariću zato nanesena nepopravljiva šteta

23.1.2021.
15:32
VOYO logo

Podružnica Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u Dubrovniku uputila je pismo podrške Matku Klariću, načelniku Policijske postaje Grude, optuženom za seksualno uznemiravanje kolegica. Zbog toga se protiv Klarića vodi disciplinski postupak.

U Nezavisnom sindikatu smatraju da je riječ o nepotvrđenim informacijama koje kolaju medijima i da je načelniku Klariću zato nanesena nepopravljiva šteta. Misle da Klariću smješta netko iz kriminalnog miljea ili pak njegovih kolega. Pismo podrške dubrovačke podružnice Nezavisnog sindikata MUP-a prenosi Dubrovački dnevnik:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U poslijednja 24 sata od strane novinskih i TV agencija, glavna tema je život i rad policijskog službenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, tj. načelnika PGP Gruda gospodina Matka Klarića te se neprovjerenim i nepotvrdenim informacijama nanosi nepopravljiva šteta policijskom službeniku Klariću, odnosno njegovoj obitelji kao i policijskoj službi.

Nesporno je kako je Unutarnja kontrola MUP-a bila u PU dubrovačko-neretvanskoj i ispitivala gospodina Klarića, a sve temeljem anonimnih predstavki režiranih od strane NN osoba, te da je protiv istoga pokrenut disciplinski postupak koji bi se održao pred disciplinskim sudom u Splitu, dana 25. siječnja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAČELNIK POLICIJE SEKSUALNO UZNEMIRAVAO POLICAJKE: /

Pisao im da su zgodne i da mu se jave; U MUP-u znaju za to, ali ga ne smjenjuju

Image
NAČELNIK POLICIJE SEKSUALNO UZNEMIRAVAO POLICAJKE: /

Pisao im da su zgodne i da mu se jave; U MUP-u znaju za to, ali ga ne smjenjuju

'Pitamo se je li medijske napise režirao netko iz krim miljea'

Naime, od kada je gosp. Klarić izabran za načelnika rečene postaje, zajedno sa svim službenicima PGP Gruda nastavio se još jači operativni rad, a čime su ozbiljno umanjene mogućnosti nezakonitih djela a pogotovo u krijumčarenju i preprodaji droga, te se pitamo da li su ovi medijski napisi režirani od strane Krim miljea ili pojedinih 'kolega'.

Načelnik Klarić negira bilo kakvo seksualno uznemiravanje kolegica, a isti je iznenađen medijskim linčom" te se iskreno nada da ovi natpisi nisu usmjereni kako bi utjecali na rad disciplinskog suda da donese nepravednu sankciju, a Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a, uz nadu da će pravda biti zadovoljena kolegi Matku Klariću pruža apsolutnu potporu u ljudskom i profesionalnom smislu", prenosi Dubrovački dnevnik poruku Nezavisnog sindikata MUP-a u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje Sindikata potpisuje povjerenik Ivica Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo