SAMO OŠTRO / Sinčić: 'Htio sam da zajedno pometemo smeće. Bio bih budala da mu opet vjerujem'

Image
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

'Kandidat koji me izdao jednom i otišao s Mostom, izdao me i drugi put, otišavši s SDP-om. Vjerovao sam mu dvaput, da mu vjerujem i treći put morao bih biti zaista budala', napisao je

16.5.2017.
10:11
Duško Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od čelnika Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebooku profilu javno je prozvao i udario po Davoru Petračiću, nezavisnom kandidatu na izborima u Karlovcu.

"U nedjelju sam prolazeći u u Karlovcu pored štanda jednog nezavisnog kandidata slučajno čuo kako ljude uvjerava da meni Karlovac nije važan. Da sam mu htio predati Karlovac i da sam mu se nudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio sam u kontaktu s njim, nakon što me zvao nekoliko puta. Htio sam se dogovoriti s njim, htio sam da zajedno pometemo smeće koje je HDZ godinama gomilao u gradu koji mi je najvažniji, koji mi je dao sve. Kandidat koji me izdao jednom i otišao s Mostom, izdao me i drugi put, otišavši s SDP-om. Vjerovao sam mu dvaput, da mu vjerujem i treći put morao bih biti zaista budala. Nisam nikad u javnost iznosio ove informacije, niti sam imao namjeru. Ali vidim da nije drugačiji od drugih i da su prljave igre u politici svakodnevica. Žalosno", napisao je Sinčić. 

Iako u prvoj objavi nije napisao o kojem se kandidatu radi na upit njegovim pratitelja koji nisu bili sigurni o kome je riječ napisao je da govori o Davoru Petračiću, nezavisnom kandidatu na izborima u Karlovcu, za kojeg tvrdi da ga je izigrao već dvaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo