neće izdati one koje su za njih glasali / Sinčić: 'Nećemo koalirati s lopovima iz HDZ-a i SDP-a, povjerenje naših građana nam je sveto'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Vidjet ćemo kako stvari stoje kad izađu prvi službeni rezultati. Nećemo koalirati s lopovima iz HDZ-a i SDP-a, raditi ćemo s građanima i čvrsto stajati pri svojoj odluci', poručio je Sinčić

8.11.2015.
19:56
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Živi zid cijeli dan krši izbornu šutnju objavama na Facebooku, a to iz njihovih redova najviše čini Ivan Pernar svojim objavama istoj društvenoj mreži. Očito je da nisu zabrinuti zbog potencijalnih kazni koje za kandidate sežu do 30.000 kuna već s optimizmom u Hotelu Laguna očekuju dobre rezultate. To poručuju i na FB-u:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na biračkom mjestu gdje promatram, čujem ljude koji rade za RTL-ove izlazne ankete kako se međusobno čude da je začuđujuće mnogo ljudi glasalo za Živi zid. Neka se čudom čude...," piše u objavi.

Prema izlaznim anketama RTL-a, Živi zid je osvojio tri mandata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supredsjednik stranke Živi zid Ivan Vilibor Sinčić izrazio je zadovoljstvo rezultatima izlaznih anketa prema kojima je njegova stranka osvojila tri mandata te očekuje da će službeni rezultati prevagnuti u njihovu korist, a ponovio je da koaliranje s SDP-om ili HDZ-om ne dolazi u obzir.

"Živi zid je u Saboru, mi čekamo službene rezultate i ovo će biti duga noć. Blizu smo u mnogim mjestima i ja vjerujem da će prevagnuti na našu stranu. Vidjet ćemo kako stvari stoje kad izađu prvi službeni rezultati. Nećemo koalirati s lopovima iz HDZ-a i SDP-a, raditi ćemo s građanima i čvrsto stajati pri svojoj odluci", poručio je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je da nije spreman na koaliciju  niti s SDP-om ili HDZ-om.

"Ne, nikada, to smo rekli prije izbora i stojimo iza tih tvrdnji. Povjerenje naših građana nam je sveto i nećemo ga izdati", naglasio je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje da će osobno ući u Sabor, tj. da su ga građani izabrali kao jednog od saborskih zastupnika.

"Nisam vidio detalje po izbornim jedninicama, ali očekujem da će glasovi još prevagnuti u našu korist", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo