Zbog vrijeđanja Košića / Sin privedenog branitelja iz Tisna: 'Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

"Iskreno, ja bi htio da ga optuže. Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna! Postupak protiv mog oca je postupak protiv svih građana i protiv slobode govora", rekao je sin optuženog branitelja.

24.6.2017.
14:55
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

"Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna. Moj otac za mene je heroj, on je hrvatski Che Guevara", komentar je Denisa Komšića, sina 70-godišnjeg Ilije Komšića kojeg je policija privela jučer u Tisnom zbog Facebook komentara protiv sisačkog biskupa Vlade Košića. Ilija je nakon ispitivanja u Sisku danas pušten da se brani sa slobode, prenosi Šibenik.in.

Sin optuženog tvrdi kako mu još nije potvrđeno da je otac pušten da se brani sa slobode i kako još nema nikakve detalje. Tvrdi kako se ranije čuo s ocem koji mu je reko da su ga iz sisačke policijske postaje pustili u šlapama, kratkim hlačama i sa 177 kuna u džepu. Zvao je sina da mu srijedi prijevoz autobusom za Šibenik kako bi se mogao vratiti kući. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, ja bi htio da ga optuže. Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna! Postupak protiv mog oca je postupak protiv svih građana i protiv slobode govora. Vrijeme je da se Crkva makne iz javnosti jer tamo joj nije mjesto. Neka lijepo propovijeda riječ Božju! Cijela naša obitelj je uz oca, on je za nas heroj, hrvatski Che Guevara!", kazao je Denis Komšić.

Načelnik Općine Tisno ističe kako je do cijelog slučaja došlo jer biskup Košić namjerno iritira i provocira hrvatsku javnost. Dodaje i kako ovakvu situaciju smatra potpunom institucionalnom glupošću i da bi bilo dobro da se ubuduće izbjegnu ovakviigrokazi da bi se pokazala nadmoć biskupa Košića, kazao je načelnik za Šibenik.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo