'IDE TUŽBA' / Sin ozlijeđenog radnika Čistoće otkrio u kakvom je stanju tata: 'Rekao mi je da je čuo pucanj, kao bomba...'

59-godišnjem radniku su u KBC- u Zagreb morali amputirati ruku, a slomljena su mu i tri rebra te ima i frakturu torakalnoga kralješka

4.12.2023.
19:47
VOYO logo

Ozlijeđeni radnik Čistoće koji je ozbiljno stradao u urušavanju otpada na odlagalištu Jakuševec je dobro, javlja njegov sin. 59-godišnjem radniku su u KBC- u Zagreb morali amputirati ruku, a slomljena su mu i tri rebra te ima i frakturu torakalnoga kralješka.

"Tata je u jako dobrom stanju. Psihički je dobro, i dobro je prihvatio što nema ruku, za sada je sve u redu, barem su tako doktori rekli", kazao je njegov sin za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSTAO BEZ NADLAKTICE, SLOMLJENA REBRA... /

Muškarac je zadobio stravične ozljede u odronu na Jakuševcu: 'Nije bilo mogućnosti rekonstrukcije ruke'

Image
OSTAO BEZ NADLAKTICE, SLOMLJENA REBRA... /

Muškarac je zadobio stravične ozljede u odronu na Jakuševcu: 'Nije bilo mogućnosti rekonstrukcije ruke'

Ovo nije prvi put da je ozlijeđeni bio u opasnosti. U Zagrebačkom Holdingu radi već 17 godina, a njegov sin kaže da je svjestan svega što se dogodilo.

"Rekao mi je da je čuo pucanj, kao bomba i onda je bio odron, nije stigao pobjeći, nešto mu je odsjeklo ruku, kaže da ne zna što je to bilo. Takav je, bez ruke, preskočio ogradu i izašao na cestu", rekao je sin ozlijeđenog radnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naravno, ide tužba'

"Zvao me gradonačelnik i svi iz Grada i firme", potvrdio je sin. "Tomašević mi je rekao da sam procijenim može li doći kod tate i da ako može da pitam kada može doći, pa će doći u najbržem roku. Naravno, ide tužba, angažirat ćemo odvjetnika i ide tužba", dodao je.

Lakše su ozlijeđena još dva radnika. Dugogodišnji suradnik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića i nekadašnji pročelnik Ivica Lovrić iz Kluba nezavisnih zastupnika ranije je pred novinarima pustio snimku na kojoj, prema njegovim tvrdnjama, jedan djelatnik opisuje što se jutros događalo na Jakuševcu tijekom odrona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eksplodirao je Jakuševec, ja sam bio na kompostani. Kad je to počelo gorjeti… Slavim drugi rođendan, stari. U zadnji čas sam izašao van. Čovjek je naš bez ruke ostao, odnijelo ju je skroz do nasipa na glavni cestu. Užas", čuje se na snimci koju je s mobitela pustio Lovrić tijekom izjave za medije.

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši Bandićev pročelnik pustio navodnu snimku radnika s Jakuševca: 'U zadnji čas sam izašao'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo