serijski pljačkaši /

Šibenčanin na čelu bande: uz prijetnju oružjem pljačkali po čitavoj Hrvatskoj

Image
Foto: Thinkstock

Riječ je o serijskim pljačkašima poštanskih ureda diljem Hrvatske, a pretpostavlja se da im je vođa bio 58-godišnji Šibenčanin.

2.11.2016.
12:18
Thinkstock
VOYO logo

Zagrebačka je policija u suradnji s PU šibensko-kninskom i PU koprivničko-križevačkom dovršila kriminalističko istraživanje nad tri osobe starosti 58, 35 i 33 godine zbog osnovane sumnje da su sva trojica, ili u kombinacijama po dvojica ili pojedinačno, počinili 19 kaznenih djela, i to osam razbojništava, od kojih su dva u pokušaju, deset neovlaštenih uporaba tuđe pokretne stvari i tešku krađu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici PU šibensko-kninske su temeljem naloga suda pretražili brod u vlasništvu osumnjičenog 58-godišnjaka te su pronašli automatsku pušku, dva pištolja, ključeve za otključavanje vozila marke Fiat Uno, razne odjevne predmete i predmete za maskiranje koje su osumnjičeni koristili za počinjenje kaznenih djela, priopčili su iz PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prema saznanjima koja je imala PU zagrebačka i njihovo traženje policijski službenici PU šibensko-kninske dvojicu osumnjičenika zatekli su na našem području i oni su prepraćeni u PU zagrebačku na kriminalističko istraživanje. Dodatno provodimo izvide ima li elemenata kaznenih djela i na našem području, ali kako ta istraga još traje s detaljima ne možemo izlaziti u javnost, kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Više pročitajte na Šibenskom portalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo