Bernardićev intervju / Šef SDP-a opet iznenadio: Uz opuštajuću glazbu sam sebi odgovarao na pitanja

Image
Foto: Facebook

Govorio je o unutarstranačkim izborima, SDP-ovcima koji ga napadaju, Gordanu Marasu...

26.6.2018.
12:00
Facebook
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u posljednje vrijeme ne prestaje s iznenađenjima. Ovog je puta iznenadio intervjuom sa samim sobom. Naime, šef druge najjače stranke u Hrvatskoj objavio je video u trajanju od 15 minuta na svojem Facebook profilu u kojem, kako se čini, odgovara na pitanja samom sebi. 

Uz umirujuću glazbu koja dopire iz pozadine, šef SDP-a odgovarao je na pitanja ispisana na ekranu i to prilično ozbiljno. Govorio je o unutarstranačkim izborima, SDP-ovcima koji ga napadaju, Gordanu Marasu, Plenkoviću, referendumima, populizmu, Živom zidu i Mostu, reformama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o anketama te ponovno zaključio kako je rejting njegove stranke stabilan unatoč raznim pokušajima njegove destabilizacije. Kazao je i kako se razlika između HDZ-a u SDP-a svakog mjeseca smanjuje. Izgledao je prilično uvjereno kada je to rekao. 

"Bombardirani smo sa različitim istraživanjima. Postoji samo jedna egzaktna činjenica, a to je da se svaki mjesec razlika između SDP-a i HDZ-a smanjuje", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A čini se kako ovaj do sada još neviđeni intervju nije naišao na odobravanje internetske zajednice. Njegovu objavu u 15 sati lajkalo je svega 30-ak ljudi. 

Bernardićev nastup kakav još niste vidjeli pogledajte u videu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo