SDP-ovac smijenjen zbog fotke na kojoj drži tri prsta

Tomislava Bogdana, mladog SDP-ovca iz Đakova, fotografiranje u Beogradu tijekom kojeg je držao tri prsta u zraku, stajalo je funkcija u stranci.

29.8.2012.
11:12
VOYO logo

Zbog fotografije na kojoj u Beogradu pokazuje tri prsta, mladi đakovački SDP-ovac Tomislav Bogdan smijenjen je sa svih funkcija u stranci - mjesta potpredsjednika Foruma mladih SDP-a Osječko-baranjske županije i čelnika Savjeta mladih Grada Đakova.

"Povodom nedoličnog i krajnje neprihvatljivog ponašanja našeg člana, održana je sjednica Predsjedništva đakovačkog ogranka SDP-a. Zatražena je ostavka Tomislava Bogdana na sve funkcije koje obnaša u stranci, što je on i prihvatio te se još jednom ispričao zbog svog nedoličnog ponašanja", priopćili su iz SDP-a ističući kako takvo ponašanje nikada neće biti prihvatljivo članovima te stranke. Dodali su i kako tu sankcijama za Bogdana nije kraj, te da će o njegovom postupku još raspravljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I ja sam dijete branitelja'

Podsjetimo, Bogdan se prošlog tjedna s prijateljima fotografirao u Beogradu, a fotografiju je objavio na Facebooku. U županijskoj Mladeži HDZ-a prozvali su ga zbog "omalovažavanja i obezvrjeđivanja hrvatskih branitelja, žrtava i sudionika Domovinskog rata".

"Radi se o internoj šali za vrijeme privatnog posjeta. Krivo je protumačena, a Mladež HDZ-a je to jedva dočekala. I ja sam dijete hrvatskog branitelja i ne bi mi palo na pamet raditi stvari koje bi uvrijedile branitelje, žrtve rata ili njihove obitelji", izjavio je za Večernji list Tomislav Bogdan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo