Baš mu nije išlo /

SDP-ov Ivo Jelušić na presici o Agrokoru dva puta u minuti Fabrisa Peruška nazvao krivim imenom

Uroš Peruško inače je umirovljeni profesor koji je predavao na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu.

10.4.2018.
18:20
VOYO logo

SDP-u nikako ne ide. Na današnjoj press konferenciji, koju su sazvali kako bi govorili o nagodbi koju su postigli koncern Agrokor i Sberbank, članu Predsjedništva i voditelju stranačke Koordinacije za gospodarstvo Ivi Jelušiću ime novog vladinog povjerenika za restrukturiranja u Agrokoru zadavalo je velike probleme. 

Komentirajući jučerašnji sastanak povjerenika Fabrisa Peruška s predstavnicima vladajuće koalicije Jelušić je Peruška dva puta krivo nazvao. Umjesto Fabris rekao je Uroš Peruško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne tražimo da se Martini Dalić izglasa nepovjerenje zbog toga što Uroš peruško je ili nije prezentirao njima nacrt nagodbe, a to se jučer dogodilo. Nego zbog toga što su se njeni grijesi dogodili davno prije dolaska Uroša Peruška na to mjesto", rekao je Jelušić.

Uroš Peruško inače je umirovljeni profesor koji je predavao na  Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj konferenciji za medije SDP-ov voditelj stranačke koordinacije za gospodarstvo istaknuo je kako je najveći grijeh ministrice Martine Dalić, o čijem će povjerenu Sabor glasati u četvrtak, Ante Ramljak koji je, kako je naglasio Jelušić, "loše radio svoj posao i zbog toga ona treba odgovarati".

"Peruško je užurbano radio na nacrtu nagodbe, ali ništa drugo nije popravio. SDP nije protiv nagodbe, do nje treba doći jer je to način za spašavanje Agrokora. No ne treba sad glorificirati Vladu i Martinu Dalić. Do nagodbe bi svakako došlo jer to žele vjerovnici. Vjerovnici ne žele mrtav Agrokor. Da je Vlada uspješno radila svoj posao do nagodbe bi došlo još prije par mjeseci. Ovo je tek nacrt, nagodbu ćemo još tko zna koliko čekati", zaključio je Jelušić. 

>>> Iz SDP-a poručuju: 'Ne treba glorificirati rad Vlade, sad samo spašavaju Martinu Dalić'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo