Sastanak Predsjedništva /

SDP danas izbacuje Milanku Opačić i Miranda Mrsića iz stranke? Grbin iznosi prijedlog za opoziv Bernardića

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjedništvo SDP-a danas od 17.00 sati na stolu će imati prijedlog zagrebačkog ogranka o isključenju Milanke Opačić i Miranda Mrsića iz stranke

26.9.2017.
9:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački SDP-a predložio je, zbog narušavanja ugleda stranke, izbacivanje Milanke Opačić i Miranda Mrsića iz stranke. Na jučerašnjem sastanku predsjedništva gradskog ogranka prijedlog je usvojen s dva glasa protiv, javlja Večernji list.

Time će prijedlog biti upućen Predsjedništvu SDP-a, koje se danas sastaje od 17.00 sati. Sastanak će biti zanimljiv i zbog toga što će, na drugoj strani, Peđa Grbin iznijeti prijedlog za opoziv predsjednika stranke Davora Bernardića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, prijedlogom Predsjedništva zagrebačkog SDP-a o isključenju time se zaobilazi Glavni odbor i Gradski odbor stranke, donosi Večernji list.

Opačić i Mrsić su kritizirali predsjednika stranke, pozvavši si ga da odstupi. Kritiku je izrazio i Peđa Grbin, koji će danas predložiti žurno rješavanje situacije unutar stranke, odnosno sazivanje stranačke konvencije i izbor novog predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrsić je jučer u poduljoj objavi na Facebooku oštro kritizirao sadašnje stanje u SDP-a. "Postali smo stranka bez jasne programske vizije, stranka bez empatije za probleme građana, stranka koja isključuje, umjesto da uključuje", objavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo