Saša Đujić na čelu Foruma mladih

23.5.2010.
11:48
VOYO logo

Saša Đujić je na konvenciji u Zagrebu dobio povjerenje 264 mladih SDP-ovaca što mu je osiguralo pobjedu nad protukandidatom Tomislavom Babićem koji je dobio 40 glasova, dok je šest listića bilo nevažećih, izvijestio je predsjednik Izborne komisije Marko Krička.

Na Forumu mladih Đujić je naglasio kako će u naredne dvije godine svoga mandata nastojati ojačati lokalne organizacije mladih SDP-ovaca, pogotovo u Lici, Slavoniji i dijelu Dalmacije, gdje slabije stoje, jer žele pobjedu na slijedećim parlamentarnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu potvrditi današnje riječi stranačkoga vodstva da mladi u SDP-u nisu budućnost nego sadašnjost", kazao je Đujić napominjući kako je velik broj mladih integriran u stranačka tijela.

Spomenuo je da je tako kao mladi SDP-ovac na dužnosti zamjenika predsjednika SDP-a Novog Vinodolskog, a izabran je i za vijećnika u Županijskoj skupštini Primorsko- goranske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga bio je vijećnik u Gradskom vijeću Novog Vinodolskog, u dva mandata, od 2001. do 2009., gdje je ušao s 19 godina, kao najmlađi gradski vijećnik u državi.

Saša Đujić student je treće godine Veleučilišta u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo