Samo za Biancu i obitelj: Noć u Ambasadoru 200 kn

Predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hoteli Kristijan Staničić bio je široke ruke i odobrio je povlastice ministrici bez portfelja i njenoj obitelji.

25.2.2010.
10:53
VOYO logo

Ministrica Bianca Matković i njena sestra sa supruzima i djecom boravile su 12. i 13. rujna 2009. u hotelu Ambasador, objektu s pet zvjezdica koji djeluje u sklopu državnog poduzeća Liburnia Riviera Hotela. Taj su dvodnevni boravak platile samo 200 kuna po osobi – umjesto 240 eura, kolika je realna vrijednost polupansionskog smještaja za dvije osobe i dijete, po hotelskom cjeniku.

Posebne cijene i poseban tretman Matkovići su dobili zahvaljujući predsjedniku Uprave LRH Kristijanu Staničiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministrica bez portfelja nije željela objasniti kako je ostvarila izvanredan popust za sebe i svoju sestru, dok su se u Ambasadoru pozvali na zaštitu tajnosti podataka gostiju, piše Novi list .

U odgovoru predsjednika Uprave Staničića navodi se da su sve konzumirane usluge, kako smještaja, tako i dodatne usluge u sklopu boravka, uredno plaćene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Popust na samu cijenu smještaja koji je odobren u konkretnom slučaju u skladu je s poslovnom i cjenovnom politikom tvrtke. Naime, odobrenje popusta na cijenu smještaja ili odobrenje gratis smještaja diskreciono je pravo menadžmenta tvrtke i uobičajeno je u poslovnoj praksi, a moguća je primjena na sve kategorije gostiju, ovisno o zauzetosti kapaciteta, vrsti korištenih usluga, profilu gostiju, kao što su osobe iz javnog, političkog, gospodarskog, kulturnog i sportskog života... Stoga je cijena smještaja u konkretnom slučaju u zadanim okvirima cjenovne politike tvrtke", obrazložio je Staničić zašto su Matkovići u luksuzno hotelu odmarali za sitan novac.

Upravo predsjednik Uprave Staničić odobrio je povlastice ministrici bez portfelja te je njegovom intervencijom u sobu ministrici bez portfelja dostavljeno cvijeće, voće, vino, voda, sok i dnevne novine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti tretman imala je i osoba koja je u hotelskoj rezervaciji navedena kao "sestra Matković", iako nije dio ni javnog, ni sportskog, ni političkog života...

Prethodni članci:

arti-201002080181006 arti-201002100392006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo