a ljetne haljine i dalje voli / Rundek nam je otkrio planove za ljeto te kakve ambicije ima njegov nasljednik

Iako mu je stalno prebivalište u Parizu, Darko Rundek je čest gost u našim krajevima. Na kratkoj postaji u Zagrebu otkrio nam je planove za ljeto

6.7.2016.
18:00
VOYO logo

Iz Pariza preko Zagreba pa do Novog Sada - tako otprilike izgleda jedan dan u životu Darka Rundeka. Jedan od osnivača hrvatskog novog vala sa svojim Cargo Triom nakon dugo je vremena svirao u Zagrebu. Uvijek dobro prihvaćen i ovaj je put zapalio zagrebački plato Gradec.

"U Zagrebu je nastupati uvijek posebna trema, još mi je mama sjedila u prvom redu. Ali iz treme se nekad popiknem ali nekad me to i nadahne", priznao je glazbenik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji album Mostovi, prema mnogima, već sada slovi kao jedan od najboljih hrvatskih rock albuma proteklih desetak godina.

Iako slovi za velikog zavodnika za kojim žene uzdišu u njegovu životu postoji samo jedna žena, njegova supruga Sanda, koja zna kako s brojnim obožavateljicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakoračivši u sedmo desetljeće života, Rundek je svu svoju energiju usmjerio prema svom nasljedniku. David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest njegova je slika i prilika. 

"Malo prije nego što smo se rastali u Parizu odsvirao mi je svoje nove stvari, ima par rifova, improvizira. Dobro mi je da nije pokazao da radi neku karijeru, već samo svira za ljude tamo gdje putuje", hvalio je Rundek svog sina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putuje sve u 16, štoviše jedri po cijelom svijetu i uživa dok njegovi roditelji najviše vole uživati na omiljenom im Braču. Ondje će se odmarati i ovoga ljeta, a onda u nove radne pobjede jer mirovina Rundeku nije ni na kraj pameti.  

"Ja mislim da mi muzičari umiremo u čizmama, ne možeš ti to penzionirat", dodaje Darko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ste čovjek s bezbroj umjetničkih talenata, uistinu shvatite da su godine samo broj!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo