PRATITE NA DANAS.HR / RTL DANAS U 19 SATI! Kako je prošao prvi radni dan s eurom? Kumica na tržnici dala je ocjenu: 'Odlično, -2!'

Od danas se umirovljenicima isplaćuje i 27 posto mirovine preminulog supružnika. Donosimo sve detalje kako do nje

2.1.2023.
18:00
VOYO logo

U RTL Danas donosimo kako je prošao prvi radni dan s novom valutom, kako se snalaze kupci, a kako trgovci. Razgovarali smo i s kumicom na zagrebačkom Dolcu koja je za sve dala i svoju ocjenu: "Odlično - 2!"

U trgovinama su također krenule stroge kontrole i zato uživo razgovaramo s glavnim inspektorom od kojeg doznajemo drže li se svi pravila i ima li prijevara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S početkom godine stiže i dobra vijest za umirovljenike! Od danas uz svoje mirovine mogu dobiti i 27 posto mirovine preminulog supružnika. Samo u RTL Danas imamo sve detalje kako do nje.

A za tjedan dana učenici se vraćaju u školske klupe, stižu i besplatni topli obroci. Provjerili smo je li sve spremno i tko će kakav obrok dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao u američkim filmovima ili hotels s četiri zvjezdice? RTL Danas je dobio ekskluzivnu priliku snimiti novoobnovljene prostore kaznionice u Požegi, mjesta gdje će se uskoro preseliti sve osuđene žene u Republici Hrvatskoj.

Imamo i priču s Paga. Do prije nekoliko godina divljih svinja na otoku uopće nije bilo. Sada svako malo netko automobilom naleti na jednu. Pažani se boje onoga što se dogodilo na Cresu - da će divlje životinje početi napadati janjce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo