Odličan početak tjedna /

RTL Danas privukao skoro pola milijuna gledatelja

Image

Središnja informativna emisija „RTL Danas“ privukla je skoro pola milijuna gledatelja na početku novog tjedna!

10.4.2012.
12:32
VOYO logo

Najnovije vijesti središnjeg informativnog programa RTL Televizije, koje su informirale javnost o događajima koji su obilježili Uskršnji ponedjeljak, poput gužvi na granicama zbog kraja blagdana, jake bure koja je dodatno usporila promet i ministra turizma koji ove godine očekuje zaradu od 7 milijardi eura, privukle su u prosjeku preko pola milijuna gledatelja, ili 11,8% u totalu populacije.

„RTL Danas“ bio je  najgledaniji format emitiran u terminu od 18:30 sati na svim nacionalnim televizijama u ukupnoj populaciji, ali i u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina s 10,7% gledanosti, odnosno s 38,3% udjela u gledanosti, te također i najgledaniji program RTL Televizije tog dana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše se gledatelja zanimalo za vremensku prognozu RTL Televizije. Njih više od 531 tisuće, odnosno 12,8% u totalu populacije htjelo je doznati kakvo će vrijeme biti u idućih nekoliko dana.

Budite i dalje uz „RTL Danas“ koji gledateljima svakog dana prvi donosi svježu dozu najzanimljivijih vijesti iz Hrvatske i svijeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo