PRATITE NA DANAS.HR /

RTL DANAS OD 19 SATI! Opet rekordna inflacija, ali benzin ide na ispod 10 kuna? No što je s kreditima?

U RTL Danas donosimo detalj kakve nas kamate na kredite očekuju i trebaju li oni s kreditima strahovati od eksplozije rata

16.12.2022.
18:14
VOYO logo

Život je sve skuplji, ne nazire se kraju porastu cijena, inflacija je dosegla rekordne razine. Dobra je stvar što bi cijene benzina mogla pasti ispod 10 kuna po litri. No kamatne stope, koje su donedavno bile na povijesno niskim razinama, već su počele rasti.

Što nas čeka u narednom periodu i trebaju li građani s kreditima strahovati od povećanja anuiteta, doznajte u večerašnjem RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabor je odlučio - ništa od obuke ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj. Prve reakcije već su stigle, mnogi odluku ocjenjuju sramotom. Što sad? Gost večerašnje emisije je ministar Mario Banožić.

Vatreni se pripremaju za Maroko, navijači za veliki doček. Hoće li se ponoviti doček od prije četiri godine? Doznajemo detalje i informacije koje bi trebao znati baš svaki navijač koji će dočekati reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo i priču iz Bruxellesa. Naša reporterka Dajana Šošić s Marokancima je bila u Belgiji i doznaje što misle o Vatrenima i spremaju li se novi neredi?

Vidimo se u 19 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo