Omiljeni brk u 'Ljubav je na selu' / Romantični farmer Stipe postao pravi zavodnik!

Najpoznatiji brk prošle sezone postao je veliki zavodnik! Ni nakon emitirane sezone Stipina popularnost ne jenjava. Kao veliki zavodnik na Stjepanovom i Nikolininom vjenčanju, Stipe je došao u pratnji prave zvijezde!

12.2.2013.
11:50
VOYO logo

Iako je običaj da muškarac dođe po svoju pratnju, Stipe je imao tu sreću da je njegova pratnja došla po njega i čak mu je češljala brk kako bi na piru bio najljepši.

"Stipe mi je bio partner na vjenčanju. Počešljala sam mu brk i uredila ga za vjenčanje", rekla je Marijana Batinić, voditeljica popularne emisije "Ljubav je na selu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe je došao odjeven kao Milo Hrnić u najboljim danima, izgledao je kao pravi Latino lover",  dodala je Marijana. Iako je Stipe postao prava atrakcija za žene, svoju pratilju Marijanu je odabrao za prvi ples.

Image
Foto: RTL

"Plesala sam s njim prvi ples. Govorio je kako on ne zna plesati, a na kraju je kukao kako sam ga gazila cijelo vrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe je postao prava faca, a je li i on pronašao istinsku ljubav, saznajte na Valentinovo, 14.02., u 22:20 sati na RTL Televiziji u posebnoj emisiji "Ljubav je na selu"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo