SJAJNA INICIJATIVA OŠ "SRDOČI" / Roditelji učenika informirani o opasnostima maloljetničkog 'sextinga' i elektroničkog nasilja

Image
Foto: RTL

Policijski službenici predavanje su održali na poziv Osnovne škole Srdoči te na ovaj način roditelje upoznali s pojmom nasilja i načinima na koje se ono može manifestirati.

14.4.2016.
14:50
RTL
VOYO logo

Predavanje, kojem je prisustvovalo četrdesetak roditelja, održali su policijski službenici Policijske uprave primorsko goranske – Dario Tonković iz Odjela prevencije i Mirjana Škalec iz Službe gospodarskog kriminaliteta, piše Riječan.In.

Policijski službenici su govorili na koji se način nasilje može manifestirati (verbalno, fizički, isključivanjem iz društva i slično), ali i s kojim kazneno-pravnim odredbama u slučaju neželjenog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga će se policijski službenici, prenose mrežne stranice PU primorsko-goranske, rado odazvati svakoj inicijativi škola i svih zainteresiranih kako bi što više djece i mladih, njihovih roditelja i učitelja kao i ostalih građana upoznali s problemom nasilja na Internetu i načinima kako smanjiti mogućnosti da do njega dođe.

Više o ovoj kaciji PU primorsko-goranske pročitajte na portalu Riječan.IN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo