u osijeku nema kardiokirurga / Roditelji djevojčice koja je iz Osijeka prebačena u Zagreb: 'Situacija je bila ozbiljna, svaka minuta je bila važna'

Image

Zbog plućnih joj se problema i srca pogoršalo stanje u osječkoj bolnici te je trebala hitno biti transportirana u Zagreb jer u Osijeku nema kardiokirurga. 'Za sada je njezino stanje pod kontrolom i to nam je jako važno. Ovdje ima vrhunsku stručnu, medicinsku njegu'

28.4.2023.
23:24
VOYO logo

Javili su se roditelji djevojčice koja je zahvaljujući brzini i snalažljivosti djelatnika Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije hitno prebačena u KBC Rebro.

Zbog plućnih joj se problema i srca pogoršalo stanje u osječkoj bolnici te je trebala hitno biti transportirana u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je naći riječi kojima bismo se zahvalili svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos u prijevozu i liječenju naše kćeri, od liječnika i medicinskog osoblja u osječkoj bolnici, preko djelatnika Hitne pomoći iz Osijeka i zagrebačke policije do liječnika i medicinskog osoblja na Rebru", rekli su njezini roditelji za Jutarnji list.

Image
i nema odgovora čak 2 mjeseca /

Što se događa u KB Sveti Duh. Tijela pobacana po podu mrtvačnice, oca našla mrtvog kraj aparata za kavu?

Image
i nema odgovora čak 2 mjeseca /

Što se događa u KB Sveti Duh. Tijela pobacana po podu mrtvačnice, oca našla mrtvog kraj aparata za kavu?

Djevojčica je trebala biti prebačena u Zagreb jer u osječkoj bolnici nemaju kardiokirurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, cijelim putem smo strepili jer smo znali da je situacija ozbiljna i da joj u kolima Hitne pomoći neće moći pružiti adekvatnu skrb ako joj se stanje naglo pogorša, a znali smo da u Zagreb dolaze u vrijeme najveće prometne gužve. Zato je svaka minuta bila važna", rekli su.

Kako je hitna u Zagreb stigla značajno prije uplašenih roditelja, cijelo vrijeme nisu znali što se događa, već su o dolasku svojeg djeteta u Zagreb saznali preko medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada je njezino stanje pod kontrolom i to nam je jako važno. Ovdje ima vrhunsku stručnu, medicinsku njegu i sada svi moramo vjerovati da će sve sretno završiti", poručili su.

Podsjetimo, djevojčica je završila u osječkoj bolnici zbog teške upale pluća, no stanje joj se pogoršalo preko noći, stoga joj je trebao hitan prijevoz u Zagreb. Budući da su tijekom puta shvatili da bi mogli imati problema s gužvama na prometnicama u Zagreb su stigli uz pratnju policije kako bi zaobišli velike kolone auta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagreb su stigli za dva sata i osam minuta.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo