Čak 1.059 posto /

Rimčeva tvrtka među deset najbrže rastućih u Srednjoj Europi: 'Ovo mora da je neka masonska zavjera'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Na Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Srednjoj Europi čak je osam hrvatskih, od kojih je na najvišem mjestu Rimac Automobili s rastom od čak 1.059 posto

17.10.2017.
21:34
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Na ljestvici je prvo mjesto zauzela češka tvrtka za on-line rezervacije letova Kiwi.com, koja ima nevjerojatnih 7.165 posto rasta prihoda u ovoj godini, javlja Poslovni dnevnik.

Tvrtka Rimac Automobili, koja razvija i proizvodi električne automobile visokih performansi, nalazi se na desetom mjestu, s rastom od 1.059 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnivač, vlasnik i čelnik tvrtke Mate Rimac na Facebook profiluje ironično prokomentirao plasman na listi. "Ovo mora da je neka masonska zavjera", našalio se Rimac.

Na lanjskoj ljestvici Rimčeva tvrtka bila je 20., a ove je godine otvorila više od stotinu novih radnih mjesta i zaslužna je za najveću pojedinačnu investiciju u tehnološku kompaniju u Hrvatskoj. Kinezi su, naime, uložili 30 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se sedam hrvatskih tvrtki nalazi među 50 najbrže rastućih, i to Code Consulting (23.), Telum (25.), Profico (28.), Undabot (35.), Hangar18 (40.), Gauss (45.) te Infinum (49.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo