NOVI UKRAS GRADA / Riječani oduševljeni projektom kojim će na 51 gradskoj lokaciji osvanuti špine u tradicijskom stilu

Image

Na više lokacija u Rijeci – na Korzu (Trg 128. brigade), na Trgu Bana Jelačića, na vrhu Trsatskih stepenica te kod dvorane Zamet – na inicijativu riječkog HNS-a počelo je postavljanje gradskih špina s pitkom vodom

21.3.2016.
14:52
VOYO logo

Projekt „51 riječka špina“ pokrenut na inicijativu riječkog HNS-a u startu je naišao na odobravanje građana Rijeke ali i gradske uprave kao jedna pozitivna priča čija realizacija može poboljšati izgled i doživljaj grada. Na više lokacija u Rijeci, na Korzu (Trg 128. brigade HV), na Trgu Bana Jelačića, na vrhu Trsatskih stepenica te kod dvorane Zamet počelo je postavljanje gradskih špina s pitkom vodom.

"Upravo sada kada se špine postavljaju po cijelome gradu te kada čujemo samo pozitivne komentare naših sugrađana postajemo svjesni važnosti projekata koji život Riječana čine boljim. Ovaj projekt osobno mi puno znači jer je do njega došlo na Korzu u šetnji i razgovoru sa sugrađanima. Naime, do danas na našem prekrasnom Korzu nije postojala niti jedna špina na kojoj bi namjernik, šetač, građanin mogao napuniti čašu ili bocu vode. Djeci uvijek morate kupiti vodu u boci, dok nam je najbolja voda na svijetu gotovo nedostupna. Uskoro, na moje veliko veselje, to neće biti tako. Više nikada žedan preko Korza!", prokomentirao je provođenje projekta „51 riječka špina“ Juraj Bukša, predsjednik gradske podružnice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Riječan.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo