PRIPREMA SIMON COWELL / Remake "Groznice subotnje večeri"

Image
Foto: RTL Arhiva

Britanski TV-mogul okuplja ekipu koja će snimiti novu verziju besmrtne glazbene drame.

11.6.2009.
16:49
RTL Arhiva
VOYO logo

Bogati britanski TV-producent Simon Cowell odlučio je napraviti remake kultne glazbene drame "Groznica subotnje večeri" te počeo okupljati zaista zanimljiv tim suradnika.

Ulogu Tonyja Manera, koja je krajem sedamdestih proslavila Johna Travoltu, ovoga bi puta odradio Zac Efron, glumac čiji je uspon započeo nastupom u donekle srodnoj franšizi "High School Musical". Legendarni soundtrack Bee Geesa, jedan od najuspješnijih albuma u povijesti glazbe, trebao bi preraditi sveprisutni producent i skladatelj Timbaland. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimanje je zasad "na ledu", gdje će ostati sve dok Cowell ne dogovori detalje oko otkupa filmskih prava od producenta originala Roberta Stigwooda, čovjeka u čijoj se glavi i rodila ideda za 32 godine stari filmski klasik. Izvorno, on je s redateljem planirao snimiti malu niskobudžetnu dramu, no "Groznica subotnje večeri" neočekivano se prometnula u jedan od najpoznatijih filmova 20. stoljeća.

Šest godina kasnije dobila je i nastavak kojeg je pod nazivom "Stayin' Alive", vjerovali ili ne, režirao holivudski snagator Sylvester Stallone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo